De Klimboom locatie Culemborg

Kinderopvang Fit4kids is een kleinschalige opvang in een sfeervol pand in het centrum van Culemborg. Doordat de locatie midden in het centrum ligt, is het kinderdagverblijf erg goed te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer.

Kinderopvang Fit4kids biedt plaats aan kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. In dit kleinschalige kinderdagverblijf worden de kinderen opgevangen in een verticale groep in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Omringd door professionele beroepskrachten met jarenlange ervaring binnen de kinderopvang.

Wij bieden kinderen een veilige en uitdagende omgeving zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. We willen het beste voor onze kinderen. Dat zit diep in onze genen. We willen graag dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen in een veilige omgeving zodat ieder kind gewaardeerd wordt en zich prettig voelt in een liefdevolle omgeving. 

Kinderopvang fit4kids werkt met de aanpak “Gezonde Kinderopvang” binnen de leeftijd van 0-4 jaar. Ons doel is dat kinderen opgroeien in een gezonde en veilige omgeving waar medewerkers zelf het goede voorbeeld geven. Daarom kiezen wij ervoor om structureel de gezondheid en gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen.

“ Structurele aandacht op jonge leeftijd vergroot de kans op een gezonde leefstijl en betere gezondheid voor kind én volwassenen ”

Daarnaast bieden wij ontwikkelingsgerichte en uitdagende activiteiten aan waarin kinderen op spelenderwijze leren zich zelf te ontdekken en vooral plezier maken.

Voeding en beweging is een belangrijk deel van de zorg voor ‘onze’ kinderen. Wij vinden dat we als kinderopvang, naast het verlenen van goede zorg en het creëren van een veilige omgeving, ook in zekere mate de verantwoordelijkheid hebben voor het aanleren van gezonde eetgewoonten.

Binnen het kinderdagverblijf Fit4Kids wordt een sfeer gecreëerd waarin kinderen zich prettig en veilig voelen. Ieder kind is uniek.

Linda Leijsten en Tamara Vroege
Directie Kinderopvang Fit4Kids

nl_NLNederlands