Naschoolse opvang

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen en het bij ons op de Buitenschoolse opvang ook naar hun zin hebben.

Na schooltijd worden de kinderen op school opgehaald door onze pedagogisch medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar de opvang gebracht worden. Na samen wat gedronken te hebben, bieden we de kinderen een activiteitenprogramma aan. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel bewegen en in de buitenlucht spelen. 

In onze buitenschoolse opvang kan je zoon of dochter spelen en relaxen met vriendjes, maar ook nieuwe talenten en interesses ontdekken. We hebben oog voor je kind en bieden het volop uitdaging om zich, samen met anderen, te ontwikkelen.

Onze BSO zit samen met de school in hetzelfde gebouw en of op hetzelfde terrein. Dichtbij, vertrouwd en gemakkelijk. Dat is prettig voor je kind én voor jou.

Op de BSO is er altijd iets leuks te doen: Tijdens de schoolweken wordt er op de BSO-locatie met thema’s gewerkt. Er worden verschillende activiteiten aangeboden.

Naast de geplande activiteiten kunnen kinderen voor een bewegings- of creatieve (knutsel) activiteit kiezen, maar zich even op een rustig plekje terugtrekken of gewoon buitenspelen mag natuurlijk ook.

Je kind krijgt volop ruimte om te ontspannen en om te ontdekken wat het leuk vindt en waar het goed in is.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een sfeer waarin kinderen betrokken raken bij elkaar. We leren ze elkaar in hun waarde te laten, zelf conflicten op te lossen en grenzen te stellen.

nl_NLNederlands