De Speelboom locatie Tiel

Locatie de Speelboom is een kleinschalige opvang in Tiel. Doordat de locatie midden in het centrum ligt, is het kinderdagverblijf erg goed te bereiken met zowel eigen auto als openbaar vervoer.

De Speelboom biedt dagopvang voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar, de kinderen worden opgevangen in een verticale groep. 

Daarnaast biedt De Speelboom buitenschoolse opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. 

Omringd door professionele beroepskrachten met jarenlange ervaring binnen de kinderopvang.

Wij bieden kinderen een veilige en uitdagende omgeving zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. We willen het beste voor onze kinderen. Dat zit diep in onze genen. We willen graag dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen in een veilige omgeving zodat ieder kind gewaardeerd wordt en zich prettig voelt in een liefdevolle omgeving. 

Kinderopvang fit4kids werkt met de aanpak “Gezonde Kinderopvang” . Ons doel is dat kinderen opgroeien in een gezonde en veilige omgeving waar medewerkers zelf het goede voorbeeld geven. Daarom kiezen wij ervoor om structureel de gezondheid en gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen.

“ Structurele aandacht op jonge leeftijd vergroot de kans op een gezonde leefstijl en betere gezondheid voor kind én volwassenen ”

Daarnaast bieden wij ontwikkelingsgerichte en uitdagende activiteiten aan waarin kinderen op spelenderwijze leren zich zelf te ontdekken en vooral plezier maken.

Voeding en beweging is een belangrijk deel van de zorg voor ‘onze’ kinderen. Wij vinden dat we als kinderopvang, naast het verlenen van goede zorg en het creëren van een veilige omgeving, ook in zekere mate de verantwoordelijkheid hebben voor het aanleren van gezonde eetgewoonten.

Binnen Kinderopvang Fit4Kids wordt een sfeer gecreëerd waarin kinderen zich prettig en veilig voelen. Ieder kind is uniek.

Linda Leijsten en Tamara Vroege
Directie Kinderopvang Fit4Kids

nl_NLNederlands